Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΛΑΦΟΝΗΣΙ S.O.S.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΦΟΝΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ mail: s.o.s.lafonisi@gmail.com

Αρ. Πρωτ. 12 Χανιά:07-02-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Εκδήλωση – Ενημέρωση

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Στις 8 μ.μ.

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συλλόγου Δασκάλων Ν. Χανιών

Στα πλαίσια των προσπαθειών μας, για την αντιμετώπιση της εσπευσμένης παράνομης αδειοδότησης λειτουργίας λατομείου γύψου, στην περιοχή Όρμου Στομίου από τον Γ.Γ. Περιφερειακής Ανάπτυξης, απαιτούμε την άμεση υπογραφή του ΣΧΟΟΑΠ του ( πρώην ) Δήμου Ινναχωρίου ως έχει κατατεθεί.

Σχετικά με τη μη επαρκή ενημέρωση των πολιτών για τα ως άνω θέματα, ευθύνονται τόσο ο Αντιπεριφεριάρχης Χανίων όσο ο Γ.Γ. Περιφερειακής Ανάπτυξης, οι οποίοι δεν ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις μας για δημόσιο διάλογο, ώστε να εξασφαλιστεί η σωστή ενημέρωση των πολιτών.

Ο Γ.Γ επικαλείται και επιδιώκει τη λειτουργία λατομείων γύψου στην περιοχή προκειμένου να εξυπηρετηθούν ορισμένα ιδιωτικά συμφέροντα, γι’ αυτό το λόγο 14 μήνες τώρα δεν υπογράφει το ΣΧΟΟΑΠ του (πρώην) Δήμου Ιναχωρίου και κατ’ επέκταση παρεμποδίζει την υπογραφή της Ε.Π.Μ. του Λαφονησιού .

Ως ενεργοί πολίτες, που μας ενδιαφέρει η ήπια τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, η αποκέντρωση της οικονομίας στην ευρύτερη περιοχή της Κισσάμου καθώς και η προστασία της βιοποικιλότητάς της, οργανώνουμε ένα ανοιχτό διάλογο, με τους φορείς και κατοίκους του Νομού, στα πλαίσια μιας σωστής ενημέρωσης.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Στις 8 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συλλόγου Δασκάλων Ν. Χανιών

Παράλληλα σε αυτήν την εκδήλωση θα ανακοινωθούν τα πεπραγμένα των ενεργειών και ο παραπέρα προγραμματισμός δράσεων της επιτροπής αγώνα των πολιτών.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Τσέκος Γιώργος

Κογχυλάκης Κυριάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου