Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 6 μ.μ.
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΣΑΜΟΥ


Μετά απο τις εκκλήσεις μας και τις έντονες πιέσεις που έχουν ασκηθεί τόσους μήνες από πλευράς μας , για δημόσιο διάλογο, προς τον Γ.Γ. Περιφερειακής ανάπτυξης, έχουμε πλέον την δέσμευση του για μια ενημέρωση μας όπως όφειλε.

Έτσι λοιπόν Αύριο στις 6 το Απόγευμα όπως έχει ανακοινωθεί ο Γ।Γ। θα ενημερώσει

το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κισάμου και τους πολίτες

Σχετικά με την στάση του στην μη υπογραφή του ΣΧΟΟΑΠ του ( πρώην ) Δήμου Ιναχωρίου, της Ε।Π।Μ। του Λαφονισιού και την παράνομη αδειοδότηση λατομείου γύψου στην περιοχή , θα έχουμε την ευκαιρία για πρώτη φορά να την ακούσουμε δημόσια.
Η εκφρασμένη θέληση μας, η στάση μας και η επιμονή μας για έναν ανοιχτό δημόσιο διάλογο με τον Γ.Γ. στα θέματα αυτά, θα μας δώσει την ευκαιρία να δούμε το μέγεθος της πραγματικότητας.

Η ανάγκη αυτής της ευκαιρίας και του διαλόγου που θα ακολουθήσει , είναι να βρεθούμε αύριο στο Καστέλι όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες ώστε να αντιληφθούμε από κοινού το μέγεθος της πραγματικότητας για την σωτηρία και την προστασία της ευρύτερης περιοχής του Λαφονισιου. Και να απαιτήσουμε έντονα και αποφασιστικά . Την υπογραφή τους ΣΧΟΟΑΠ όπως έχει κατατεθεί. Την άμεση ανάκληση της αδειοδότησης του Λατομείου. Και την προώθηση της Ε।Π.Μ. του Λαφονισιού.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 6ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου