Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
ΣΤΟ ΚΑΦΕ-ΤΑΡΑΤΣΑ ( ΠΑΛΙΟ ΛΙΜΑΝΙ )


Φίλοι και Φίλες :
Μετά την ηρεμία των ημερών που πέρασαν, οι εξελίξεις τρέχουν και μας καλούν .
Λίγες μέρες πριν τις γιορτές είχαμε καταθέσει στον Πρωθυπουργό, τους αρμόδιους Υπουργούς, στον νέο και παλιό Περιφερειάρχη, τις πρώτες 500 περίπου υπογραφές.
Σήμερα πλησιάζουμε τις 1000.
Παράλληλα μαθαίνουμε ότι έχει κατατεθεί η σχετική προσφυγή προς το ΣτΕ, καθώς και η αγωγή αναστολής της απόφασης, σχετικά με την αδειοδότηση λατομείου γύψου στην περιοχή, από πλευράς του Δήμου Ιναχωρίου.
Σύμφωνα και με τις αποφάσεις που είχαμε πάρει στην τελευταία μας συνάντηση - εκδήλωση, την Παρασκευή 12 του Δεκέμβρη στην αίθουσα του ΤΕΕ, θα πρέπει και εμείς να συντονίσουμε την δράση μας, για να κάνουμε τις δικές μας δικαστικές προσφυγές αλλά και να οργανώσουμε την παρέμβαση μας όπως της είχαμε αποφασίσει.

Δράσεις άμεσα αναγκαίες που πρέπει να συντονίσουμε και να εκτελέσουμε:
1.Στην ερχόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου θα πρέπει να κάνουμε την πρώτη δυναμική μας παρουσία - παρέμβαση.
Έχουν δηλώσει την διάθεση τους γι αυτό οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι : Σταθάκης Γιώργος , Ανυψητάκης Αντώνης και Σεραφείμ Ρίζος.
Γι αυτό και θα πρέπει να τους ενημερώσουμε και να τους βοηθήσουμε κατάλληλα σε αυτήν τους την προσπάθεια.

2. Θα πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες για την συλλογή περισσοτέρων υπογραφών με κάθε τρόπο. Παρουσιάζουμε καθυστέρηση σε αυτό . Υποθέτω λόγο των γιορτών γι αυτό και θα πρέπει να βρούμε τους τρόπους που θα το ξεπεράσουμε.

3. Θα πρέπει να δούμε ακόμα το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού που σε αυτόν θα ζητήσουμε να κατατεθούν τα χρήματα ενίσχυσης των προσπαθειών μας. Τόσο για την δικαστική μας παρέμβαση αλλά και για άλλες ανάγκες που θα προκύψουν.

Για όλα τα παραπάνω ορίζεται:
ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 8 το Βράδυ ΣΤΟ ΚΑΦΕ ΤΑΡΑΤΣΑ στο Παλιό Λιμάνι.
Όπως θα αντιλαμβάνεσθε η συμμετοχή και η συμβολή όλων μας για τον περαιτέρω συντονισμό των δράσεων μας, είναι εξαιρετικά αναγκαία.

Ειδοποιήστε όσους μπορείτε
-Για την επιτροπή -
Τσέκος Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου