Τρίτη, 1 Φεβρουαρίου 2011

LAFONISI S.O.S.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΦΟΝΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

ΧΑΝΙΑ - ΚΡΗΤΗ mail; s.o.s.lafonisi@gmail.com

Αρ. Πρωτ. 19 Χανιά:31-01-2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Εκδήλωση – Ενημέρωση

ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Στις 7 μ.μ.

Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Κισσάμου

Στα πλαίσια των προσπαθειών μας για την αντιμετώπιση της εσπευσμένης παράνομης άδειας λειτουργίας λατομείου γύψου στην περιοχή Όρμου Στομίου από τον Γ.Γ. Περιφερειακής Ανάπτυξης .

Για την καθολική απαίτηση άμεσης υπογραφής του ΣΧΟΟΑΠ ( πρώην ) Δήμου Ινναχωρίου ως έχει.

Ανακοινώνουμε την παρακάτω εκδήλωση.

Σχετικά με τις εξαφρισμένες Δημόσιες απόψεις, περί μη σωστής πληροφόρηση του κοινού για τα θέματα αυτά. Τόσο από τον Αντιπεριφεριάρχη Χανίων άλλα και από τον ΓΓ. Περιφερειακής Ανάπτυξης, που παρόλες τις εκκλήσεις μας για δημόσιο διάλογο μαζί τους και την πλήρη και σωστή ενημέρωση των πολιτών δεν ανταποκρίνονται . Που παρόλο την αθέτηση των επανειλημμένων δεσμεύσεων του και υποχρεώσεων τους βάση των αρχών και διατάξεων τοη Νομού περί Περιφερικής Αυτοδιοίκησης ( Καλλικράτη ) για την δημόσια ενημέρωση των θέσεων και των απόψεων τους σχετικά με το θέμα εξακολουθούν να κρύβονται και να κοροϊδεύουν φορείς και πολίτες.

Στα πλαίσια λοιπόν μιας πλήρους ενημέρωσης των πολιτών του Δήμου Κισσάμου των φορέων και των θεσμικών παραγόντων στην περιοχή, σχετικά με την Ε.Π.Μ. του Λαφονισιού και το ΣΧΟΟΑΠ ( πρωην ) Δήμου Ινναχωρίου και την κατάσυρροή αυτενέργεια του Γ.Γ. με τους πιο αντιδημοκρατικούς τρόπους και μεθόδους, προκειμένου να λειτουργήσουν λατομεία γύψου στην περιοχή, προχωράμε στην οργάνωση μιας ενημέρωσης και ενός ανοιχτού διαλόγου με τους φορείς τους κατοίκους και τους θεσμικούς παράγοντες το Δήμου Κισσαμου.

Την ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Στις 7μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Κισσάμου.

Καλούμε όλους τους Πολίτες, τους φορείς και τους εκλεγμένους στην αυτοδιοίκηση για μια πλήρη ενημέρωση της πραγματικότητας.

Παράλληλα σε αυτήν την εκδήλωση θα ανακοινωθούν τα πεπραγμένα των ενεργειών και ο παραπέρα προγραμματισμός δράσεων της επιτροπής αγώνα και των πολιτών.

Ας είμαστε όλοι εκεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου